Deschis 24/7

Dacă aveți zborul foarte devreme dimineața sau foarte târziu în noapte, puteți să aduceți și să lăsați mașina dumneavoastră la noi, în siguranță, pe toata durata călătoriei. Avem deschis 24/7.

Pază

Bucurați-vă de călătorie! Mașina dumneavoastră este în siguranță la noi în parcare, aceasta fiind păzită 24/7, în toate cele 365 de zile ale anului.

Transfer la aeroport

Nu vă faceți griji în legătură cu transferul la aeroport. Suntem la doar 1 km distanță de aeroport și vă oferim transport gratuit la și de la terminalele Aeroport Otopeni (OTP).

Best Park to Fly este cea mai convenabilă variantă pentru parcarea mașinii tale, la doar 2-3 minute de Aeroport Otopeni (OTP). Accesul în parcare se face foarte ușor, atât dinspre București cât și dinspre Ploiești, pe DN1.
Păzită non-stop, la noi în parcare îți oferim un loc sigur pentru mașina ta, atunci când pleci chiar și pentru o singură zi.
Suntem disponibili NON-STOP și putem fi contactați ușor prin telefon sau email. Poți face o rezervare pentru locul de parcare online, aici pe site, sau poți rezerva chiar și telefonic.
Dacă alegi să-ți parchezi mașina la noi, îți asigurăm GRATUIT transferul de la parcare la terminalul plecări Aeroport Otopeni (OTP) și de la terminalul sosiri al Aeroport Otopeni (OTP) la parcare. Îți ușurăm astfel accesul la Aeroport Otopeni.
Dorim să călătorești liniștit, știind că mașina ta este în siguranță!

Prețuri parcare pe termen lung

Prima zi

40 de lei

Zilele următoare

10 lei / zi

Strada Ion Minulescu nr. 13, Otopeni 075100

Reguli de utilizare

  • După ce ați făcut rezervarea pentru parcare pe termen lung – online sau telefonic – trebuie să sosiți la locaţie cu 15 minute mai devreme decât ora la care vreţi să ajungeţi la terminalul Plecări de la Aeroport Otopeni (OTP) pentru check-in şi îmbarcare. Vă rugăm să aveți în vedere totodată timpul necesar pentru check-in și îmbarcare solicitat de companiile aeriene.
  • Înainte de întoarcere, vă rugăm să ne comunicați ora la care aterizează avionul și să ne sunați la +4 0738 493 411, iar noi vom fi prezenți în fața terminalului Sosiri de la Aeroport Otopeni (OTP) pentru transferul înapoi la parcare și preluarea mașinii dumneavoastră.